Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 16:12 - Практическата необходимост от събаряне на незаконни постройки
Автор: drugi Категория: Хоби   
Прочетен: 1380 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Причините, поради които незаконните постройки трябва да бъдат преамханти са толкова очевадни и безспорни, че няма да ви отегчавам да ги преповтарям.
Ще кажа нещо, което ми направи впечатление, като гледах днес кадрите от събарянето.
Багерът едва подпря едната постройка и тя буквално се срути.
Кой е изчиеслявал носимост на основите на тази "къща", кой е изпълнявал строителството и кой го е контролирал, си нямам идея. Само че всички тези лица са се провалили в строителната си проява. Нищо чудно ако тази къща е уязвима и на един по-силен ураган, за земетресение въобще няма да говоря.
И? Да вземем да се замислим какво щеше да стане ако този некачествен продукт на неизвестен самоук дюлгерин беше рухнал върху обитателите си и няколко от тях бяха загубили живота си?
КОЙ щеше да е виновен тогава?
Институциите, които не са упражнили контрол и допуснаха съществуването на сграда, опасна за обитателите си?
Аз мисля, че от гледна точка на животът и здравето на това обиталище и на другите, които са толкова стабилни, като него е хубаво, че вече го няма.
Но освен това си мисля как пък на никой в правозащитните организации не му хрумна да си зададе този въпрос?
Има много възможности:
Не са се сетили?
Не са им платили да мислят в тази насока?
Не им пука за обитателите на тези постройки.
Може да има и друга причина, за която не се сещам в момента...



Гласувай:
2



1. starotomagare - Със сигурност не им пука за обита...
22.07.2014 13:49
Със сигурност не им пука за обитателите на тези постройки.Колкото и да се правят на защитници на циганите те всъщност са само слуги на задграничните си господари и дали ще ,,защитават"или ще отричат е въпрос само на съответната директива.Циганите всъщност се използват като средновековен таран за разбиване на нашата държава и не случайно ги подкрепят и насърчават за да ни вредят .Не случайно ги прекръстиха и на ,,роми"дори и без тяхно съгласие (сещате се за някогашната Ромелия нали?) Разселването на емигранти също е част от плана макар ,че те вече доказаха ,че могат да ни създадат големи проблеми особено за в бъдеще.Абсолютното нежелание за интеграция и групирането им в големи общности представляващи ислямски държави в съществуващите християнски е натрупване на експозивен материал ставащ все по нестабилен и опасен с наближаването на критичната му маса(брой) .Не случайно все по-голям става броя на ислямските фанатици терористи произхождащи от напълно демократични европейски страни.Не можем да обесним появата им с ограничен мироглед поради строго чисто религиозно образование и възпитание и дори позоваването на влиянието на семейната среда увисва когата става въпрос дори за истински етнически европейци
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2093202
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол