Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2013 11:20 - Могат ли политиците (вкл. Мая Манолова) да бъдат държавници?
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове:
0



Могат, стига да искат. Ама засега май не искат.
Преди малко прочетох ТАЗИ СТАТИЯ и за пореден път се впечатлих от бруталната проява на липса на елементарно възитание и държавническа мисъл.
По принцип, всеки народен представител е наш представител - на всички български граждани.
И ние сме го изпратили там, за да работят за благото народа (БЕЗ ДА КРАДАТ, или като крадат по европейски стандарти) и да се държат възпитано, уважавайки институцията, част от която са станали, благодарение на нашите (на избирателите) гласове. В случая за институцията, институционалното възпитание и институционалното говорене е недопустими български депутат (още повече заместник-председател на Народното събрание) да си позволява да хвърля такива димки във въздуха, особено ако няма доказателства ...
Г-жа Мая Манолова била чула ... Въпросът е от кой е чула, кога го е чула и дали е казала това, което е чула на прокуратурата. Не знам Вие какво си мислите, но аз лично сериозно се съмнявам в това чуване да има и трошичка истина. 
Почти съм сигурен за себе си, че по този начин устатата червена дама иска само и единствено да всее психоза у населението, да повиши градуса на напрежение, а оттам и натиска върху Конституционния съд.
Като при това хич не се замисля (или ако се замисля, не й пука), че с подобни маяманоловски изявления се подиграва с авторитета на българска институция. При това го прави като депутат и заместник-председател на Парламента!!!
Не Ви ли е срам, г-жо Манолова? Затова ли гласуваха за Вас Вашите избиратели и така ли представлявате нас в Парламента (а и пред чужденците) - с лексика и твърдения стил алкохолизирания доктор Пеев, който всяка вечер рецитира в кварталната кръчма тиради срещу живота Вселената и всичко останало?
Срам ме е от Вас като мой представител. Допускам, че и Вашите избиратели ги е срам от Вас, както избирателите на Атака ги е срам от техния избор.

Аз не знам дали изборите са били фалшифицирани. Знам обаче, че статистически и логически това не би могло да се случи по абсурдната Ви теза за костинбродските бюлетини.
Знам и че това, което направи Бареков във Ваша полза в деня за размисъл беше брутална гавра със закона. Вие си мълчите по темата, но съм сигурен, че ако Бареков беше направил такова предаване щяхте да вдигнете врява до Бога, да обясните (съвсем с основание), че изборът на народа е манипулиран, и (вероятно) да си изкарате "протестиращите" на улиците, както направихте и вечерта след вота.
Знам, че това не Ви интересува. Всичките Ви изявления показват само, че етиката, възпитанието и уважението на закона са понятия, с които лекомислено си служите, но всъщност дълбоко презирате.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2090842
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол