Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2013 13:38 - "Окупаторите", техните контри и ние
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 1241 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.10.2013 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От няколко дни се чувствам щастлив. Щастлив, защото не бях прав, когато критикувах студентите, че не правят нищо освен да ходят на купони.

„Окупаторите“ ме опровергаха по най-категоричен начин. И ме накараха да се чувствам горд с това, че чувството за справедливост на достойните българи не е приспано от пошлостта, с която медиите се опитват да отровят съзнанието ни всеки ден и всяка нощ.

Гордея се с Вас, уважаеми студенти!
Гордея се, че проявихте нетърпимост към изнасилването на Конституцията от КС и от неговия председател.
Гордея се, че въпреки уязвимото си положение на студенти, които зависят от преподаватели и университетско ръководство имате смелост да рискувате и да кажете на обществото истината, която всички ние чувстваме.
Гордея се и се моля на Бог да Ви даде сила.

Моля се и да даде вразумление на управляващите, чиято оставка искаме всички ние. За да разберат, че причината, по която съществуваме не е да можем да откраднем повече от другите и да ги държим в робство, а да се работи за България. И те, с поведението си загубиха правото за това. Загубиха правото да се наричат българи.

А тези, които се против Вас и които Ви заливат със словестната си помия...
Не просто не ги разбирам. Гнус ме е от тях! Гнус ме е от начина, по който се правят, че защитават закона. Същите тези гнусари, които вееха знамето на беззаконието през февруари; които използваха беззаконието, за да вземат властта и след това насилиха правото и търпимостта с безумни решения и назначения.

Тези гнусари не целят доброто на България, те искат само и единствено да са закачени някъде и да смучат. Да смучат жизнените сокове на Родината, които Вашите родители произвеждат с труда си. Тези гнусари са тлъсти и ояли се (не непременно буквално) паразити, за които няма нищо свято, освен собствения им просперитет, който те могат да постигнат само с паразитиране.

И за тези, които знам, че ще ме разкритикуват, ще посоча: Вижте кои са против протестите:
     Бареков, който излъга цялата нация. И сега продължава да се опитва да я излъже с неизвестно чии пари и неговата гнусна телевизия;
     Телевизия "Алфа" на псевдонационалиста Волен Сидеров, който излъга своите избиратели и сключи съюз с този, срещу който са те;
       Бръснати глави, които са срам за обществото, родителите си и святата идея, за която уж се борят, а която реално потъпкват; 
      Гордостта на контрапротеста Бисер Миланов, горд с невероятното постижение – нито една прочетена книга
и т.н.

Един ден техните имена ще са на стената на позора, редом до най-големите национални предатели;

Един ден Вашите имена ще са в учебниците по история, защото се борите за себе си, за своите родители и деца и за всички нас, които удобно стоим вкъщи и цъкаме одобрително с език, ЗАЩОТО СЕ БОРИТЕ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!

Колкото повече Ви псуват, заплашват и осмиват (колкото повече пари - телевизионно време, хонорари на фалшиви профили и нисколатени блогъри -  наливат в тази отвратителна пропаганда), толкова повече сте засегнали гнусните паразити и сте по-близо до крайния успях.

Благодаря Ви, че Ви има и че ме опровергахте, когато твърдях, че духът на истината у Вас е дълбоко заспал.

ПОКЛОН!!!

Не искам да абсолютизирам. И в контрите има достойни хора. Но за мен те са заблудени. И бранейки своята заблуда, те се опитват да натискат лицето на Родината в тинята.
Дано се събудите, братя!




Гласувай:
3



1. mglishev - Е, благодарим :)
01.11.2013 04:14
Колегите наистина се справят засега добре.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2092116
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол