Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2013 16:26 - Опорните точки на позора
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 1021 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Хората си протестират, Орешарски се подсмихва, странните назначения и решения продължават. Тотален абсурд.
Но ... МВР целенасочено, последователно и упорито се постара да надгради абсурда, до АБСУРДЕН ПОЗОР!
Преди няколко дни из социалните мрежи се завъртяха някакви
"опорни точки". Въпросните бяха толкова гнусни, че си помислих, че са продукт на някои осмиващ сайт като бъзикилийкс или nenovinite. Не можех да си представя, че е възможно МВР да падне до там, че не просто да фабрикува откровена политическа пропаганда, ами да я изпраща катго инструктаж не на някой друг, ами на политическа партия.
И тъй като сметнах, че става въпрос за забавен майтап, спрях да си занимавам съзнанието с него. Оказа се обаче, че  ... опорните точки са истина. И е истина, че са създадени от МВР...
Представяте ли си?
Това е ТОТАЛЕН ПОЗОР!
Министерство на вътрешните работи се е превърнало в една репресивно-пропагандна машина, която освен с палките се отличава и с раболепничене пред една политиеска партия и с тотална липса на самоуважение и уважение към закона.
И това не е за пръв път.
През лятото на протестите, на които имаше десетки хиляди, пресцентърът на МВР твърдеше, че хората са по-малко от пет хиляди. Същвременно на червената седянка на Бузлуджа изфабрикуваха десет пъти по-голяма посещаемост. Вчера (когато платеният протест на червената върхушка очевидно беше в пъти по-малко), отново нагло ни излъгаха, че на "Цариградско шосе" се е събрало населението един град., колкото Ямбол. А митингът на ГЕРБ в Пловдив беше "спихнат" отново в пъти.
Освен това МВР си позволи да обикаля в ранни зори протестиралите, за да ги сплаши по чисто комунистически маниер; МВР остана пасивна, когато шпицкоманди се опитаха да счупат главите на "окупаторите"; МВР не забеляза мутрите на Волен Сидеров; МВР остави нелегалните имигранти да си развяват байрака, за да може после медиите и PR проститутките да надъхват хората. 
И? Какво означава това накратко?
1. МВР лъже!
2. МВР фабрикува манипулации.
3. МВР работи в тясно сътрудничесто с партиите, които излъгаха народа и ограбихва властта.

ИЗВОД:
В МВР няма достойнство. Те не са орган на реда и закона, а орган за манипулация и репресия.

Другари, Вие, които при предното правителство пушихте цигари и пихте вода, ОСТАВКА не е достатъчна! Греховете Ви към народа заслужават затвор и вечен позор!
Бог да прости на Вас и на тези, които Ви използват, за да смачкват собствения си народ, част от който сте Вие!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - А-а-а, не не и не,
17.11.2013 18:07
Полицейщина е когато се правят арести с качулки, когато се разчистваше Орлов мост от протестиращи природозащитници, слабост е когато в предизборна обстановка / Катуница / се контролират процесите и не се допускат „удобни“ ексцесии.
Виж, когато управляват ТЕЗИ, полицаите стават съвсем други, нови хора просто божи кравички, спомнете си полицията на Миков как културно разчисти София преди 5-6г. „Белия автобус“ и др. Манипулациите, домашните посещения, снемането на данни безпричино, списъци и ред други, не е, не и не е полицейщина.
Тези мили хора не ги умеят тия СРАМОТНИ неща не, не и не!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2093686
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол