Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 10:01 - Кой и защо мрази Кристалина Георгиева
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 2064 Коментари: 5 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отговорът е прост. Мразят я същите, които ненавиждат Бойко Борисов и проявяват търпимост и/или симпатия към БСП/ДПС/Атака. Когато избраха Кристалина Георгиева за български еврокомисар, НИКОЙ в България не възнегодува срещу нея. Напротив, имаше повсеместна симпатия във всички области на българския политически спектър. И тази симпатия беше разбираема. Оказа се, че Кристалина Георгиева е изключително добър и добре организиран професионалист.
Всъщност по подобен начин стоеше и стои ситуацията с Ирина Бокова, която (въпреки политическите си различия с управляващите у нас) беше подкрепена от българското правителство за генерален директор на ЮНЕСКО.
Но ... в един момент една огромна част от политическите пристрастници в България изригнаха срещу Кристалина Георгиева и започнаха масово да сипят всякакви словестни екскременти по неин адрес. Най-глупавата и жалка забавност е, че се казвала .... Сталинка, но името ѝ било променено на Кристалина. Всеки човек, който се е докосвал до правото, много добре знае, че компетентен да променя имената на българските граждани е българският съд. При това промяната не става просто ей така, а трябва се заведе дело, в което ДА СЕ ДОКАЖЕ какво налага тази промяна. Та, както виждате и можете да си представите, такива документи (за промяна на името) никой, отникъде не можа да извади, въпреки че тези, които я мразят, разполагат с огромен ресурс и възможност за достъп до ВСЯКАКВИ документи.
И, отново поставям въпросите кой защо мрази Кристалина Георгиева. Започвам от защо. Мразят я, защото е добре образована, ерудирана, можеща и е по-успяла от тях. Мразят я защото е от добър български род - прадядо ѝ е големият български революционер и ерудит Иван Кършовски. Мразят я, защото тя показва, че българите могат да успяват и могат да го правят без подкрепата на Партията, която опропасти народа и дори въпреки тази партия.
Кой я мрази. Мразят я наследниците на тези, които за 45+ години превърнаха България от пропсперираща, във второстепенна държава. И това, че толкова мразят една добра българка, е много добър показател, че тази жена заслужава уважение. 
Продължавайте все така смело напред, г-жо Георгиева! Бог да е с Вас и да Ви пази от злите погледи на завистниците, които мразят България. 



Гласувай:
2



1. getmans1 - Те и затова го мразят
21.07.2014 10:23
Борисов, че може да извади дивидент и за България и за ГЕРБ а те не могат да излязат от партийния си чепик колкото и да ги стяга.
Иначе говорят авторитетно за държавническо отношение и гражданско общество.
То че ще има българин-комисар е безспорно но ако залога е, по-престижния пост не е ли по-добре да се заложи на престижа за България?
цитирай
2. drugi - От комунист българин не става!
21.07.2014 10:34
Отдавна съм го осъзнал. Виж какви гнусни дребни душици са. Борисов прояви държавническо мислене и подкрепи Ирина Бокова, въпреки че е от тези, които най-много го мразят. Подкрепи я в името на репутацията на България. А тези червенушки ...
Извод, който няма държавническо мислене и не мисли за доброто на България, трябва да стои извън управлението на държавата.
цитирай
3. bliz - Имам въпроси...
21.07.2014 11:03
Имаше коментари, че е еврейка, има някакъв роднина, близък или далечен еврейн. Вярно ли е това? Цитирано беше в други постинги, че не е съдействала за подпомагане на пострадалите от бедствието във Варна, макар, че лично е направила оглед на място. Има информация за нея, че е неолиберал, не смята емигрантите заплаха и няма нищо нелогично тези хора да се заселят трайно в България, а това са хора , чиято религия е агресивна, не изповядва , че човек за човека е брат, взаимната любов и взаимопомощ, а смятат , че е угодно богу да придобият, откраднат имущество на неверниците, които нямат място под слънцето... Да си отличен професионалист е добре, но родолюбец трябва да си, да милееш за България и да и съдействаш, а това поне не съм го срещала като информация за нея. Неолиберала няма родина, а ако я отричаме, просто друг я придобива...
цитирай
4. drugi - Има коментари, няма доказателства
21.07.2014 11:20
А доказателства за нищо няма, защото това, което говорят за нея не е вярно. Всичко е въпрос на черен и гнусен PR, който цели да намали авторитета на един доказан специалист.
Хайде, помислете си кой държи медиите и жълтите сайтове и кой определя редакционната им политика.
А по отношение на това дали обича България: вижте на кого е наследник и ми отговорете:
Как смятате в този стар, патриотичен български род, дали обичат България?
И дали червените джуджета, които я плюят, обичат България повече от нея?
цитирай
5. bliz - И все пак...
21.07.2014 14:55
Колко ярки представители имаме, че да се отричаме от тях? Кристалина Георгиева е професионалист, симпатична, харесвана. При голямата конкуренция да може една българка да успее да получи признание, значи има много качества. Но всички неолиберали са толкова симпатични и талантливи. Тяхното разбиране е , че националната държава е отживелица, но това в един свят , където за голяма част от човечеството едно такова разбиране прави тези държали лесни за тихо завладяване , а населението се сменя с други , с агресивна религия народи, които искат да останат в страната ни като господари. Времето ще покаже как ще се прояви Кристалина Георгиева, а симпатизантите и да дават публичност на проявите и.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2084127
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол