Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2014 21:43 - Нужната декларация на НС по повод на ОМО "Илинден"
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 4022 Коментари: 2 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Всички ние тук сме избрани за представители на българския народ. И като негови избранници имаме едно основно задължение, което всеки от нас произнес още в първия си ден като депутати "... и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа"; на българския народ!
Това изявление не е просто част от клетвата, която трябва да положим, за да станем народни представители. Това е нашето задължение да обичаме своите народ и Родина и да ги защитаваме от всякакви външни и вътрешни посегателства.
Всички ние (дори тези от нас, които не са запознати в детайли с историята) знаем, че македонската нация е създадена изкуствено.
Впоследствие Коминтерна и неговите деривати с огромни усилия и грозни жестокости бавно и методично започнаха да създават македонската нация, брутално погазвайки основното човешко право - правото на самоопределение. Това варварство премина през много етапи и е причина за множество отвратителни и грозни престъпления срещу човечеството. В тази връзка е достатъчно само да споменем Кървавата Коледа от януари 1945. Един отвратителен акт на репресия и геноцид срещу будното българско население в Македония. Акт, който пълни със сълзи очите на всеки нормален човек. Акт, който, за съжаление, не остана единствен, а беше един от крайъгълните камъни на античовешките репресии срещу българите в Македония.
Тази отвртатителна политика има като резултат изкуствено създавдената македонска нация. Едно явление, което беше изключително сполучливо определено като "Последният проект на Коминтерна".
Днес наследници на тази комунистическа злокоба продължават гаврата със страданията на българите, които с насилие бяха превърнати в македонци.
Странната за всички нас организация, зовяща себе си "ОМО Илинден", с изтънчена жестокост се опитва да забоде кинжал в гърба на обърната към европейските ценности България. Активистите и скъпоплатените защитници на тази организация, получавайки своите стимули от незнайни парични фондове искат Родината ни да бъде наказана за това, че отказва да се изплюе върху паметта и страданията на помъчените македонски българи и да признае екзотичната и вероятно финансирана модернистична проява на кървавия Коминтерн.
Затова, уважаеми колеги, предлагам българският парламент да излезе с декларация, с която да призове Европа да отвори очите си и да съзре, че кървавите ръце на антидемократичната идеология на Сталин и Тито, се опитват да използват европейските ценности - правото на самоопределение - за постигане на антиевропейски цели.

Прдлагам слендият текст на деклрацията:
Днес, повече от 70 години от излизане от коминтерновската лаборатория на македонската нация, и след десетилетия на отвратителни мъчения спрямо българите в Македония, сме изправени пред опитите на призрака на Коминтерна да възкръсне, облечен в европейски дрехи.
Започната е мащабна кампания срещу България затова, че отказва да обърне гръб на страданията на своите деди и да признае правото на съществуване на философията на техните мъчители. Затова, че защитава историческата истина и европейските ценности, България е заплашена от санкции, които да я принудят да преклони глава пред съвременните проявления на комунистическото изчадие - изкуствено сътворената в лабораториите на Коминтерна македонска нация.
България застава твърдо зад европейските ценнности и счита за свой дълг пред своите предци, пред поколенията и пред обединена Европа да не позволи на призрака на лъжата да омагьоса бъдещите поколения и да го осъди да живеят в лъжа.
За всички обектвни историци е ясно, че македонската нация е поробената от сталинско-титовия режим българщина в Македония. Че е продукт на антидемократичната и нехуманна комунистическа идеология, която държа близо половин век Източна Европа в робство. И днешна обединена Европа, спазвайки своите ценности е длъжна да постави преграда пред развитието на последния проект на Коминтерна.



Гласувай:
26



1. sullltan - !...
17.12.2014 11:56
Важен постинг.
цитирай
2. getmans1 - „стимули от незнайни парични фондове “ ....
17.12.2014 20:55
.... А-а, знайни са:
...„от сталинско-титовия“-ессесерския-путински режим !

А бе и последната си рубла ще дадат, само мръсно да направят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2092897
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол