Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2015 11:31 - Правозащитниците в битка срещу правата на човека
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 2289 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
... правозащитници ... знает ли ги  тез словестни сребърници?

От няколко десетилетия всякакви предници решиха да го раздават финансови правозащитници.
Все права бранят и все компетенетни да обиждат в ксенофобия се оказват. Всичките се надпреварват да се просвещават по права на човека, гражданина и малцинството. Да те учат да спазваш законите.
А те самите ... спазват собствения си интерес и провокират към безредие. 

Алоооу, правозащитниците, за вас ми е думата!
Ако толкова ви беше еня за ромите, нямаше да надавате вой за изнасилвачи, озлочестили български и ромски момичета; щяхте да влезете в гетата, да намерите жертвите на тези херои и да нио разкажете за тяхната мъка.
Ако ценяхте ромския етнос и искахте да ни научите да го ценим и ние, щяхте да ни покажете добрите примери от тази общност, а не да браните непоправимите рецидивисти, като плюете по този начин в лицето на жертвите им.
Ако се интересувахте от правата на жените, щяхте да поведете телевизии и полиця към пазаарите за булки, за да може тези гнусни тържища за сексуални робини да изчезнат. 
Ако се интересувахте от това децата да имат стабилен дом над главата си и да се спазват законите, щяхте да ръчкате РДНСК да съборят опасните за обитателите им коптори.
Само че вас това не ви е еня. Не ви трябва да се спазват човешките права; нямате нужда от толерантност. На вас ви трябват пари, а парите идват с омразата. Затова вие всекидневно разпалвате огъня на омразата и противопоставяте хората един на друг.

И знаете ли кои са жертвите на вашето благосъстояние. Това са най-уязвимите жертви на престъпниците, за които постоянно се борите.

Колко жертви на изнасилвания в ромските махали сте защитили?
Колко малолетни майки сте посетили да им помогнете - на колко от техните осеменители сте потърсили отговорност за сексуалното малтретиране на деца?
Колко кампании сте направили срещу модерните тържища за роби (пазарите за булки)? Колко от копувачите сте дали на прокурор?
Колко пъти сте проверили при какви условия живеят децата в незаконните постройки - дали няма опасност да се самосрутят и да затиснат живеещите вътре...

Николко, защото вас тези неща не ви интересуват - няма да получите и стотинка за тях; на вас ви трябва само омраза и напрежение.

Фалшивци!
ПФУ 



Гласувай:
4



1. getmans1 - ПФУ, не само за тия наглеци ...
22.08.2015 13:47
... а и на държавата, Конституцията и законите трябва да се спазват!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2084013
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол