Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2015 16:14 - Изроди на местни избори 2015 (да "благодарим" на Мая и БСП)
Автор: drugi Категория: Политика   
Прочетен: 1918 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Избори, победи, балотажи, купен вот и Волен Сидеровв в ролята на боксова круша ... Хич не е скучно последните няколко часа. Ама както на нас ни е забавно, има едни хора, дето им се реве.
В арена "Армеец" е пълно със заключени хора, над които ЦИК авторитетно издевателства. Хората са заключени, преуморени, гладни и жадни. 
По време на почти цялото ми днешно пътуване от Бургас до Пловдив, БНР и други радиостанции се опитваха да ми внушат, че вината е на Правителството.
И макар че съм десен, аз, в качеството си на човек, също възроптах в съзнанието си срещу този абсурден безпорядък.
Когато седнах на компютъра, обаче и когато проверих информацията самостоятелно (а не под диктовката на редактор на новините), установих, че
Правителството е призовало ЦИК да се направи нужното, за да могат хората да си идат по домовете. ЦИК ... отказали. Томислав Дончев даже се разбеснял по въпроса.
Брех, мамка му, викам си аз. Какви са тези сблъсъци между свои??? Нещо не ми се връзва... Резултатът от проверката беше повече от любопитен. Оказа се, че ЦИК не е гербаджийска. Напротив, в началото на 2014, в ерата на Орешарски, Мая Манолова и 
БСП са си назначили ЦИК по свой образ и подобие ... 
Не мога да твърдя, че маноловската ЦИК нарочно саботира преброяването на вота, факт е, обаче, че лошото администриране на процеса е причината за този хаос. Факт е, че този абсурд е в изпълнение на кодекса на Манолова. И това всичкото гарнирано с наглото (според мен) изявление на един от говорителите на ЦИК по въпроса...
Къде е Мая, тоя гласовит ОМБУДСРАМ? Това се питат всички. защо не отиде да си озапти кучетата или поне да изригне срещу тях? Нали щеше да защитава хората? Защо не освободи робите, които са заключени в "Армеец"? Май-май не изглежда да ѝ се занимава с това.

Докато си мислех по въпроса, се сетих и нещо друго. Официалната страница на ЦИК, която е под администрацията на назначените от Мая "надзиратели" съвсем удобно се срина вчера. Точно в момента, в който хората трябваше да изкажат мнението си по въпроса за електронното гласуване.
Ама дали случайно се срина? Дали имаше хакерска атака или пък някой дръпна шалтера?
Никой не знае, а няма и официално изявление. Само че този срив беше героично развят от противниците на електронното гласуване... Колко ли съвпадения трябва да се случат още???

А ГЕРБ и правителството сега берат плодовете от европейското си и цивилизовано поведение по отношение на правните екскременти на Мая и нейната политическа котерия...
Така е то, дами и господа, някой ден ще Ви дойде акъла в главата и ще се сетите, че европейско отношение към политически опонент можеш да имаш, само ако опонента ти е европеец. Ако се държи като куче, трябва да го риташ като куче.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2083706
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол