Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2012 20:47 - Стойчо Младенов стана смешен
Автор: drugi Категория: Спорт   
Прочетен: 2764 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 12.05.2012 21:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес ЦСКА загубиха в Перник. Неприятно за тях, но не неочаквано. Чуковете са изключително корав отбор. Биха "Левски" като гости, за едната бройка да бият и "Литекс" (да не навлизаме в подробности защо не биха - че причината не беше съвсем спортна. според мен). Та днес си опукаха и "чорбата". При това ги биха въпреки съдията, който остави Мораеш да играе с топката в наказателното поле, въпреки че беше в засада. После свирна и дузпа, която и с най-добронамерен изказ може да се определи като спорна.
Не искам да коментрам съдията. Всеки съдия може да сбърка. Виждаме го и в мачовете в другите първенства. Само дето там тренорите си имат самоуважение и не се втеляват да говорят само за съдиите. А у нас ... За съжаление, треньорите в огромната си част нямат уважение към себе си, нямат мъжество и не могат да губят. И като се издънят (както стана днес с "Екзекутора", а и с "Херо"), започват да се оправдават .... със съдиите.
Въпреки че не е единствен в тази излагация, днес Стойчо стана меко казано смешен, да не кажа и друга мека дума - жалък. Съдията сбърка в полза на неговия отбор, а той тръгна пак със съдията да се оправдава. Смешен си, "Екзекуторе", може да си бил голям футболист, но си слаб треньор и без достойнство. Така не може да очакваш нито някой да ти има уважението, нито да направиш нещо запомнящо се като селекционер.
Затова сме такава излагация в евротурнирите - защото треньорите вместо да се концентрират в селекцията, стратегията и играта на отборите си, се концентрират в това да формулират оправдания със съдиите.
Винаги съм казвал, че когато започне да се случва и силните отбори да падат от по-слаби (както става постоянно в големите първенства), значи първенството започва да става по-истинско и по-малко уговорено, но ... в нашия случай не става по-силно, защото нямаме треньори-специалисти и мъжкари, а оправдаващи се оплаквачки. Повръща ми се и ми е болно ....




Тагове:   срам,   Стойчо Младенов,


Гласувай:
1



1. diso - Срещу същия "корав отбор", играл с юношите срещу Лудогорец
12.05.2012 20:56
Още когато Лудогорец и Левски внезапно и дружно почнаха да губят точки "на килограм", посъветвах моите приятели да залагат на титла за Разград.
Главо, главо-о-о, защо само даваш акъл на другите, ами не се възползваш и ти;))
цитирай
2. drugi - Който заслужава, той да стане шампион
12.05.2012 21:09
Това, че ЦСКА играят безобразно, не означава, че "Лудогорец" са им виновни. Сега по твоята логика, излиза, че "Миньор" със сигурност са щели да победят ако не бяха играли с юношите. Да вземем направо да ги пишем шампиони, май.Айде, стига, моля те. Смешен ставаш, като защитаваш тоя смешен отбор с още по-смешен треньор. И моите се излагат тая година, но поне имаха доблестта да си признаят, че сами са си виновни. А Тройчо? Първо имаше заговор "Левски" да станат шампиони. Сега има заговор, "Лудогорец" да станат шампиони, при това, след мач, в който съдията определено сбърка в негова полза.
цитирай
3. hatanasov - Единствено в България в колективните спортове не свирят неутрални съдии?
13.05.2012 15:19
Тройчо пропуска, че съдията освен, че е от София, е и юноша на ЦСКА. Същият силен ЦСКА си отиде със съдия от СФ и на изпадналия Видима. А това е масова практика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2093359
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол