Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2012 22:42 - Волейболните експерименти на инженера
Автор: drugi Категория: Спорт   
Прочетен: 1703 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 04.07.2012 22:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всеки спорт съществува заради тези, които го гледат. Те плащат билети да гледат и заради тях други хора плащат да им излъчват рекламите.
Само че Волейболният Инженер не вярва в тази азбучна истина. За него всичко, които не са възхитени от висотата на неговия извисен волейболен ум, са негодници. И
 неговият ум твърдо вярва, че негодниците не са повече от една шепа.
Не знам какъв му е инженерният критерий за шепа, но истината е, че тази шепа е около 90% от всички които харесват и гледат волейбол и са причината в тоя спорт да идват някакви пари. 
Инженерният гений с инженерните си умности беше причината Пламен Константинов да не играе на Олимпиадата в Пекин. Пълно безумие! Направо не знам защо го направи. Заложил ли беше срещу нас, мрази ли българския национален отбор, или пък беше воден от някакви мъдри и идеалистични подбуди, не знам. Знам, че по този повод отборът беше лишен без никаква причина от един от най-добрите си играчи.
Инженерният мъдрец не намери мъжество да застане по телевизията и да каже "извинявайте, че провалих Олимпиадата". За сметка на това Инженерът намери наглост да остане начело на Волейболната федерация.
Само преди месец въпросният мъдрец демонстрира, че наглостта му в никакъв случай не отслабва. Намери си глупав повод да изхвърли Радостин Стойчев от националния. Само че публиката се възмути и инж-ът се приндуи да преглътне жабата.
Сега обаче е щастлив. Няма го този дето, дето му казва истината в очите. Голяма работа, че Казийски също милее за отбора. Да си гледа работата. Важното е инженерът да тъпче волейбола в блатото...

Господин инженер, засрамете се! Провалихте предната Олимпиада. Сега се опитвате да провалите и тази. Не знаем защо мразите българския волейбол, но ние, негодниците, които сме над 90% от зрителите, не Ви искаме! Нито Вас, нито Вашата мазна кохорта, която си тъпче фишовете за заплати с парите, които идват от и заради нас.
Бих казал: ако имате доблест, Махнете се! Но забелязвам, че доблестта в случая е излишна дума. Затова се махнете, защото ние искаме Вие да се заниавате само с инженерство и да забравите за волейбола.

По принцип смятам, че треньорът и играчите не бива да се месят на административното ръководство. Но, с такава наглост във федерацията, е очевидно, че в случая спокойно можем да забравим принципа, понеже дава изкривени резултати.


Хич не разбирам и затова не знам защо Радостин Стойчев не вика утвърдени играчи като Христо Цветанов и безспорни лидери, като Боян Йорданов. Факт е, обаче, че в националния отбор е по-добре да сме със Стойчев и без инженера.




Гласувай:
4



1. анонимен - Аре малко по-кротко!
04.07.2012 23:42
Олимпиадата я провалят Радо и неговото чехълче Матей. Не взимам страната на Лазаров,но макар и да има някакви нарушения в БФВ, там си свършиха перфектно работата. Не си свърши работата Стойчев. И тази вечер се видя,че можем да бием спокойно Германия,но само ако имаме добър треньор,а не интригант с чехълче.
цитирай
2. drugi - Има логика в думите ти, но ...
05.07.2012 12:59
Факт е, че г-н Инж-ът във всичките си действия не се води от интересите на волейбола ни, а по-скоро от интересите срещу него. По друг начин не мога да си обясня защо накара Пл. Константинов да ходи да се изследва по лаборатории и да се крие като Левски от Китай и обратно. Тогава нямаше бойкоти, чехълчета и т.н. Тогава имахме силен отбор, който беше лишен от един от най-силните си играчи във важен момент. И не мога да си обясня как е възможно някой, който е изакал публично подобно нещо, да не намери доблест да се извини публично ...
Не е правилно треньорът и най-добрият играч да се месят в администрацията, но ... След като тая администрация не прави АБСОЛЮТНО НИЩО положително за отбора, е нормално доблестни мъже като Стойчев и Казийски, които милеят за спорта и за отбора да надигнат глас. Хубав ни е отборът, но ще бъде още по-хубав с голямата си звезда и без инженери ...
цитирай
3. muerte - До ан. 1
05.07.2012 14:17
Пич, когато станеш Радо Стойчев или Матей Казийски, тогава ще даваш оценки. Дотогава си един прост цървул, който дори не смее да излезе с ника си и да отстоява мнението си. Сигурно и волейбол само си гледал по телевизора (ако изобщо си гледал де). Стойчев се е доказал много преди да поеме националите - ако не знаеш той е един от най-добрите (да не кажа най-добрия) клубен волейболен треньор. А Казийски е ниво, по което младите още години ще се мерят. За плужеците във федерацията изобщо не ми се говори. Като Башар Асад са.

Тъй че РадостINN и Матей, а не ЛазарОFF.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2093109
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол