Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2013 09:58 - ФК "Левски" и аз
Автор: drugi Категория: Спорт   
Прочетен: 1187 Коментари: 0 Гласове:
0



Аз съм "син" запалянко. Но ... аз не плащам масрафа в отбора (заплати, наеми, разноски и т.н.). Всичко това тегне върху ръководството, което до този момент не е получило нищо (освен "запалянковска" подкрепа) от мен. 
Затова не изисквам, а изразявам мнение.
Уважаеми,
Вчера за пореден път се изложихте като кифладжии. Този път насред Азия. И моята критика не е затова, че сте загубили. На всеки се случва да загуби. Критиката ми е затова, че играта на отбора от месеци хич никаква я няма, а Вие нищо не предприемате. Второто място в първенството не се дължи на добра игра, а до голяма степен, на късмет и на това, че другите отбори бяха много по-слаби, При това голяма част от победите си бяха живка мъка - ние, левскарите стояхме на тръни до последните минути, за да видим ще успяет ли аджеба "звездите" да отбележат, или няма да успеят. Е, в доста срещи успяха, ама в други (като срещу Монтана) не успяха. 
Просто ... играта я няма. И я няма, не от мача с Иртиш, а от месеци. Това трябваше да видите по време на подготовката и на това трябва да обърнете внимание.
Н. Митов може да е голям левскар (адмирации), но като стратег .... възпитаниците му щъкат по терена като мухи без глави и много от успехите си освен на късмета, ги дължи на Пламен Илиев. Ако в "Левски" имаше футболни хора, щяха да видят всичко това, което виждаме (и което ни измъчва) нас - феновете и да вземат мерки.
А мерките не са скъпи и прескъпи футболисти с възмутително за качеството им на игра заплати, а интелигентен треньор и добър психолог. От него и от неговата заплата не трябва да се пести, а от там той знае как да докара в отбора красотата на играта и успехите и като следствие - хората по трибуните.
Изложихте се, ама много. И се надявам да си вземете бележка - ако искате ние да идваме на стадиона. 
Това го казвам като мнение. Не изисквам. А този, който плаща масрафа вече трябва да си направи сметка за какво и колко иска да плаща... пък ние ще решим дали ще идваме да гледаме това, за което плаща. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2084112
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол