Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 13:47 - Излишният "Прайд"
Автор: drugi Категория: Тя и той   
Прочетен: 2077 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.06.2015 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Трябва ли да криеш сексуалната си ориентация на работа“ питаха десетки билбордове преди няколко години. Всеки път, като минавах покрай такъв и се чудех какво пък ме интересува сексуалната ти ориентация на работа?!? На работа да работиш ли отиваш, или да правиш секс?

Последните няколко дни една камара PR агенции и медии мощно „захлебиха“ със София прайд. На лягане и на ставане обясняваха как щяло да се случи и как трябвало, или не трябвало да се случи „прайда“. И колко си бил готин, фешън и модерен, ако го харесваш, или пък обратното.

Никога не ме е интересувало кой, какво, къде, как и с кого слага. А ако става въпрос за секс ми се се струва не само нетактично, ами и откровена идиотия да се бъркам в чаршафите на другите.

Имам приятели хомосексуалисти, имам и роднини. И ги уважавам. Но знаете ли защо ги уважавам? Защото не вървят със сексуалната си ориентация напред и не се опитват да блестят с това, че не харесват момичета. Ценя ги, защото са умни, интелигентни, защото са свестни хора. А това, че не чувстват влечение към другия пол е нещо, което е твърде интимно, за да го анализирам и обсъждам.

Смятам, че прайдът е излишен. И не защото имам нещо против различните, а защото никой няма нужда нито от показност, нито от конфронтация, нито от напрежение между хората с различни симпатии.

За мен най-вредните в тази ситуация са тези, които "насъскват" хомосексуалистите да парадират със своето сексуално влечение. Някой и нещо ще спечели от София Прайд, но това със сигурност няма да е обществото, няма да са и обикновените хомсексуалисти. Ще спечелят тези, дето вземат пари да търсят под вола теле и да раздухват скандали. И знаете ли кои ще са потърпевшите?
Потърпевшите ще са именно „различните“ защото тяхната различност ще е употребена от някой, на който не му пука за хомосексуалистите.

 

Честно казано, очаквам тези маркетингови пиявици скоро да започнат да обясняват на обществото, че ако хетеросексуален откаже плътска страст на хомосексуален, значи го дискриминира и трябва да гние в ... ада или пък да бъде жестоко глобен, за да си знае следващия път ...

Приятели с различна сексуална ориентация, знам, че не Вие е лесно с цялата тази истерия, но не се поддавайте на тези, които искат да Ви използват за постигане на неясни цели. Не се оставяйте, защото по този начин вашите „приятели“ ви дискриминират.

За да сме наясно и да няма грешки. Аз съм консервативен, хетеросексуален, православен мъж на средна възраст. Личното ми мнение е, че хомосексуализмът е отклонение, но не се чувствам благословен с правото да лепя етикети на хората, които са се родили така.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drugi
Категория: Хоби
Прочетен: 2083663
Постинги: 824
Коментари: 2291
Гласове: 2201
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол